Tag: Hidden Leafs

Fansat e Narutos po e quajnë Boruton anime të vitit
Boruto: Naruto Next Generations ka pasur sigurisht një vit të madh, me betejën kundër Organizatës Kara që përfundoi me Jigen dhe Nine-Tailed Fox si rezultat, po bëjnë që fansat e fshati i Hidden Leafs të shpallet anime të vitit. Me…