Tag: Hi-Rez Studios

Tashmë mund të luani Rouge Company falas
Kalimi në open beta do të thotë që të gjithë mund të futen të luajnë, pa paguar asnjë qindarkë. Rouge Company, që filloi testimet në closed beta në korrik, është tashmë në open beta dhe plotësisht falas për t'u luajtur…
Suksesi i SMITE ka kaluar çdo pritshmëri të krijuesve të saj
Deri më sot MOBA ka gjeneruar më shumë se 300 milion dollarë Kreu i Hi-Rez Studios ka njoftuar se SMITE është një nga MOBA-t më të suksesshme momentalisht në treg, me mbi 30 milion përdorues të regjistuar në të gjithë…
Patch-i 5.24 i SMITE shton personazhin e King Arthur
Protagonisti i patch-it më të ri të SMITE, loja që erdhi në konsola të martën, është King Arthur. Update-i gjithashtu vazhdon eventin e Odyssey me më shumë quests, skins, përmbajtje etj. Hi-Rez është shprehur se kryesisht do të fokusohen në…
Paladins: shtohet cross-play dhe një hero i cili thërret dragonj
Progression dhe Cross-platform-play po vijnë drejt Paladins në një përpjekie për "Të thyer barrierat që ndalojnë miqtë të luajnë me njëri-tjetrin". Gjatë fjalimit në ekspozitën e tyre anuale, Hi-Rez Studios njoftoi se zhvilluesi Evil Mojo do të njoftojë edhe një…