Tag: He’s All That

Addison Rae iu përgjigjet kritikëve për filmin e saj
Addison Rae ka bërë debutimin e saj zyrtarisht në ekranin e Netflix ‘He's All That’, por nuk është pritur mirë siç Rae dëshironte dhe madje po refuzohet nga njerëzit akoma pa e parë atë. Addison Rae së pari u bë…
Njerëzit po tallen me filmin e Addison Rae në Netflix
Përdoruesit e TikTok janë duke komentuar filmin e parë të Addison Rae, ‘He's All That’, pasi zbuluan se është i mbushur me gabime të vazhdueshme, përfshirë atë ku buzët e saj nuk lëvizin fare. Addison Rae ndërmori hapat e saj…