fbpx
Blizzard Entertainment anullon 50% të lojërave që zhvillon
Zhvilluesi Blizzard Entertainment ka anulluar 50% të lojërave që ka patur në zhvillim dhe ish shefi i Blizzard, Mike Morhaime, më në fund na ka shpjeguar pse. Për ata që nuk e dinë, Blizzard ka lançuar vetëm dy lojëra të…
Blizzard anullon planet për eSports të Heroes of the Storm
"Heroes of the Dorm" dhe "Heroes Global Championship" nuk do të kthehen në 2019 Blizzard do i japi fund eventeve eSports të Heroes of the Storm me qëllim ndryshimin e prioriteteve të publikuesve. Në një postim ai shprehet se ka…
Heroes of the Storm 2.0 del ne serverat e përgjithshëm
Karakteri Overwatch-it D.Va vjen në Heroes of the Storm Nëse nuk keni luajtur Heroes of the Storm 2.0 akoma, tani do të keni mundësinë ta bëni këtë, pasi Blizzardi ka re-lançuar MOBA-n e tyre te përmirësuar. Së bashku me të…