Tag: hero

Cliffhanger i My Hero Academia shfaq heronjtë e vërtetë
SPOILER ALERT E gjithë historia e My Hero Academia bazohet në një premisë që prezantohet nga zëdhënësi i protagonistit të serive Izuku Midoriya gjatë titujve fillestarë të shfaqjes. Sipas Midoriya, i gjithë seriali My Hero Academia është me të vërtetë…
Kush do të jetë hero i ri i Dota 2 në dhjetor?
Le të spekulojmë. Valve së fundmi dha disa informacione për rifillimin e Dota Pro Circuit në janar, një sezon të ri të Dota Plus dhe për heroin e ardhshëm që do të vijë në Dota 2. Problemi i engamicizmit të…
Overwatch 2 do të sjelli shumë heronj të rinj
Blizzard nuk zbuloi detaje mbi heronjtë Ende nuk dimë shumë për Overwatch 2 nga Blizzard, e cila pritet të shkrihet me Overwatch origjinal. Por, një prej drejtorëve të lojës tha se disa heronj të rinj të Overwatch do të vijnë…
Super Smash Bros Ultimate mund të ketë një njoftim DLC-je këtë javë
Ka mundësi që këtë javë të marrim një njoftim për Super Smash Bros Ultimate në Nintendo Switch. Specifikisht diçka të lidhur me luftëtarin e DLCs së rradhës, Hero nga Dragon Quest XI. Siç mund ta mbani mend edhe nga E3,…