Tag: hentai

Kjo lojë ju lejon të krijoni një Anime Girl për marrdhënie intime
Valve ka filluar të na ofrojë një seri përditësimesh të rregullta për lojërat më të shitura të Steam çdo muaj, dhe lista në muajt e kaluar ka pasur si qëllim të nxjerrë në pah shumë lojëra që nuk kanë marrë…
Publikohet nje lojë e re Hentai që mund të luhet “me një dorë”
Loja në fjalë quhet Hentai: Make Love Not War dhe është zhvilluar nga Big Way, të cilët janë e njëjta studio që publikoi një tjetër titull të diskutueshëm për Switch të quajtur Hentai Uni në fillim të këtij viti. Nëse…