Tag: Hentai: Make Love Not War

Publikohet nje lojë e re Hentai që mund të luhet “me një dorë”
Loja në fjalë quhet Hentai: Make Love Not War dhe është zhvilluar nga Big Way, të cilët janë e njëjta studio që publikoi një tjetër titull të diskutueshëm për Switch të quajtur Hentai Uni në fillim të këtij viti. Nëse…