Tag: Henderson

Insider zbulon disa nga lojërat e ardhshme të Ubisoft
Ubisoft është një ndër kompanitë më të mëdha në industrinë e gaming dhe një insider i kësaj industrie na ka sjellë disa informacione rreth lojërave që kjo kompani do të sjellë. Informacioni në fjalë na vjen nga insider i famshëm,…
“GTA 6 do të vendoset në një Vice City modern” – informacioni i fundit
Një informacion i spikatur ka mbështetur pretendimet se Grand Theft Auto VI akoma në zhvillim, do të zhvillohet në një version modern të Vice City dhe do të shfaqë në rol kryesor një femër. Ka plot thashethemeve për GTA VI…