Microsoft zbulon Xbox Series X në The Game Awards 2019
Mirësevini në gjeneratën e re! Në një lajmërim surprizë, Microsoft zbuloi konsolën e tyre më të re, Xbox Series X, e cila do të lançohet në fund të vitit 2020. The Game Awards ka sjellë shumë lojëra dhe content të…