Tag: hell let loose

Lojërat falas të PlayStation janë në dispozicion për t’u shkarkuar tani
Po ju kujtojmë se lojërat falas të tetorit të PlayStation Plus tani janë në dispozicion për t'u shkarkuar dhe luajtur. Vetëm kini parasysh se disa e konsiderojnë këtë një muaj të pabarabartë. Shtatori ishte një muaj i shkëlqyer për abonuesit.…
Përdoruesit e PlayStation Plus ndihen të fyer nga loja falas e PS4
Lojërat falas të PlayStation Plus për muajin tetor 2021 u konfirmuan zyrtarisht nga Sony dhe abonentët tashmë po bëjnë disa diskutime mjaft të sinqerta në lidhje me formacionin më të fundit të shërbimit. Në rast se e keni humbur, përdoruesit…
Këto janë lojërat falas të PlayStation Plus për Tetorin
Lojërat falas të PlayStation Plus për Tetor 2021 janë konfirmuar zyrtarisht nga Sony... dhe ato janë edhe një herë pikërisht ajo që ne menduam se do të ishin falë një leak-u të mëparshme. Është folur shumë për këtë muaj, mendoj…