Tag: Heeters

Dragon Ball Super zbulon përballjen e madhe të Granolah
Një promo e re për kapitullin e ardhshëm të mangës së mbushur plot aksion të Dragon Ball Super është publikuar dhe ndërsa është fokusuar në betejën e vazhdueshme të Gokut me Gasin, luftëtarin e lig të klanit Heeters. Fansat gjithashtu…
Dragon Ball Super shfaq më shumë detaje rreth Granolah
Granolah ka pasur mjaft sfida për të kapërcyer në kapitujt e fundit të Dragon Ball Super. Ditët e tij u zbuluan në kapitujt më të fundit të serisë Shonen dhe duket se një pamje paraprake e kapitullit tjetër ka treguar…