Streamer-i i PUBG, Shroud vjen me një këngë heavy metal
Shroud ka bërë një bashkëpunim me kitaristin dhe vokalistin e bandës heavy metal Trivium Streamer-i i PUBG dhe Fortnite, Michael Shroud Grzesiek është bashkuar me këngëtarin e bandës heavy metal Trivium për të krijuar këngën e tij të re. Shroud…