Battle royale i CoD: Black Ops 4 tashmë ka tanke
Krahas tankut, shumë gjëra të tjera do të vijnë në këtë mode. Një update i madh do të vijë së shpejti për Call of Duty: Black Ops 4 që ka lidhje me tematikën apokaliptike të zombive në Blackout dhe shtimin…