Tag: heathmoor

For Honor sjell Year 5 Season 2
Ubisoft njoftoi se For Honor Year 5 Season 2 Mirage është në dispozicion tani. Me mbi 25 milion lojtarë, For Honor është i disponueshëm në PlayStation4, pajisjet e Xbox One dhe Windows PC, si dhe në Ubisoft +, në PlayStation5…