The Dalaran Heist: Aventura e re solo është live në Hearthstone
The Dalaran Heist, aventura më e re solo e Hearthstone: Rise of Shadows është tashmë live për të gjithë lojtarët. Kjo do të ketë pesë kapituj, me nëntë 'henchmen' të rinj. Të nëntë me dublimet e tyre personale dhe fuqitë…
Hearthstone: Rise of Shadows. Zbulohen 12 karta të reja
Eventi më i fundit për zbulimin e kartave të Hearthstone u krye, duke dhënë detaje rreth një tufe të re kartash që do të presim në expansion-in e Rise of Shadows në 9 prill. Blizzard tregoi 12 në stream-in më të…