Më shumë dragonj vijnë në update-tin e fundit të Hearthstone Battlegrounds
Shtatë heronj të rinj të Dragon, dhe një tip i ri minioni, janë shtuar në patch-in e djeshëm. Dragons kanë zbarkuar në Hearthstone Battlegrounds në update-tin 16.4 të djeshëm të madh, ku shtatë prej tyre, në fakt, duke përfshirë Galakrond,…
Hearthstone Battlegrounds është live në early access
Hearthstone Battlegrounds, autobattler-i i njoftuar gjatë fundjavës në BlizzCon është live tani, të paktën për ata që ishin pjesëmarrës të BlizzCon dhe ata që kanë blerë paraprakisht Descent of Dragons card bundle. Fatmirësisht për pjesën tjetër, pritja nuk do të…