1000 inxhinierë të Apple po punojnë për një AR/VR headset
Ky headset do të vijë në 2022 Ka kohë që diskutohet se Apple do të sjellë një headset VR/AR, por duket se ajo pritet të vijë në 2022, sipas një raporti që ka si burim njerëz brenda kompanisë. Pajisja e…
Oculus Rift S është pranë me inside-out tracking dhe një çmim prej $399
Oculus ka njoftuar headset-in e ri Rift S VR, një paisje e realitetit virtual e bazuar në PC që lë pas nevojën e sensorëve të jashtëm përmes teknologjisë tracking të Oculus Insight. Krahas faktit që është tërësisht backwards compatible dhe…