Tag: headphones

Razer njofton kufjet e reja wireless, Razer Opus X
Razer ka lansuar kufje të reja wireless Opus X me një çmim të volitshëm dhe me karakteristika tërheqëse. Këto kufje vijnë me active noise cancellation (ANC) dhe një me vonesë të ulët për game mode. Çifti vjen me mikrofona të…