PUBG lançohet në PS4 me Nathan Drake dhe sendet e Ellie
PlayerUnknown's Battlegrounds do të lançohet në PlayStation 4 në dhjetor. Korprorata e PUBG konfirmoi lajmin me datë lançimi 7 dhjetorin. Versioni PS4 , përfshin eksluzivisht Uncharted dhe The Last of Us në game items. Nëse porosini herët përfitoni veshjen e…