Tag: HDD

Kontrolloni nëse Hard Disku juaj ka errore | GUIDE
Hard disku është një pjesë shumë e rëndësishme e kompjuterit tuaj, dhe si çdo komponent i kompjuterit, edhe ai duhet të mirëmbahet. Pra, nëse kompjuteri juaj është i vjetër, duhet të kontrolloni gjithmonë gjendjen e diskut për t'u siguruar që…
HDD-ja juaj 8TB mund të duket i madh tani, por disqet 120TB janë në një rrugë më të mbarë.

Nëse gjërat shkojnë siç janë planifikuar aktualisht, Seagate do të lançoj një hard disk 100TB (HDD) në më pak se një dekadë, që është më shumë se pesë herë sa kapaciteti i HDD-ve më të mëdha të sotme. Pastaj diku…