fbpx

Tag: Hazelight Studios

It Takes Two është loja më e vlerësuar e vitit 2021 deri më tani
Kemi kaluar vetëm 3 muaj të vitit 2021 dhe tashmë kemi parë disa lojëra të shkëlqyera. Review e shumta kanë filluar të listojnë një listë lojërash fantastike dhe ka një titull të ri befasues në krye të listës i cili…