Tag: Hayao Miyazaki

Studio Ghibli feston përvjetorin e Spirited Away
Spirited Away mbetet e dallueshme brenda bibliotekës së dashur të Studio Ghibli, jo vetëm falë historisë së saj magjike që tregon një vajzë të re të transportohej në një botë të re të çuditshme, por edhe falë asaj që ishte…
Studio Ghibli zbulon një fakt surprizues rreth heroinave të filmave të tij
Studio Ghibli ka bërë prej kohësh disa nga filmat anime më legjendarë, midis të cilave mund të përmendim Spirited Away, Princess Mononoke dhe Howl's Moving Castle. Në një intervistë me një tjetër bashkëthemelues të Studio Ghibli, Toshio Suzuki, krijuesi hyri…