Tag: hawkeye

Studiot Marvel po punojnë për 31 projekte
Sipas një prodhuesi të Marvel Studios, ka afërsisht 31 projekte të Marvel Cinematic Universe aktualisht në zhvillim. Presidentja e Marvel Studios, Victoria Alonso ishte duke bërë një fjalim në "El Caecito" për situatën aktuale në studio dhe vizionin e saj…
DLC e fundit e Marvel’s Avengers do të sjellë Kate Bishop
Kate Bishop bashkë me një villain të ri do të vijnë në The Taking AIM DLC që do të vijë më 8 dhjetor The Taking AIM DLC do të vijë në Marvel’s Avengers më 8 dhjetor dhe do të sjellë…
Hawkeye do të vijë falas në Avengers pas lançimit të lojës
Marvel's Avengers do të lançohet së shpejti, ndaj tani duket se po zbulohet paraprakisht se çfarë duhet të pritet nga loja. War Table i fundit që u mbajt ofroi shumë detaje mbi çfarë duhet pritur përpara betës së Avengers, plus…
Krijuesi i God of War thotë se me cilin superhero do të bënte një videolojë
Popullariteti i madh që dekada e fundit ka sjellë për lojërat me superheronj, si Batman Arkham dhe Marvel's Spider-Man, nuk po tregon shenja ndalimi. Këto ditë shumë zhvilues janë duke përdorur aftësitë e tyre për të sjellë më shumë projekte…
Seriali i Marvel për Hawkeye supozohet të jetë në një pauzë
Siç tregojnë disa raporte, seriali aktualisht është në pritje për një periudhë të pacaktuar kohe. Sidoqoftë, ka edhe disa vota kundër që e mohojnë këtë. Seriali i ri Marvel rreth superheroit Hawkeye mund të vijë shumë ë vonë seç mendohej…