Haunted Hallows është live në Rocket League
Halloween ka ardhur në Rocket League Ngjarja drithëruese Haunted Hallows tani është live me cosmetics të inspiruar nga Ghostbusters, sfida shtesë dhe dy LTM që rikthehen. Lojtarët kanë afërsisht dy javë për të fituar shpërblimet e tyre para se i…