Tag: Hasbullah Magomedov

Ja çfarë ka ndodhur së fundmi me Hasbulla
Hasbullah Magomedov dhe Abdu Rozik janë bërë dy nga luftëtarët e preferuar të internetit pavarësisht se nuk janë përballur ende, dhe rezulton se kërkesat për pagesa po bëhen shumë të mëdha. Hasbullah u bë i njohur si "Mini Khabib" në…