Një fans i CS:GO ka krijuar një hartë të frymëzuar nga filmat më të frikshëm të Halloween
Halloween është periudha më e frikshme e vitit dhe me këtë rast fansat e Counter Strike: Global Offensive kanë një surprizë të këndshme të rezervuar për ta. Përetj faktit që është një esport shumë kompetitiv, CS:GO ka një komunitet gjigand…
Një hartë e re e Apex Legends është bërë leak
Një hartë e re e Apex Legends është bërë leak online, duke sugjeruar se Season 6 mund të ketë një surprizë të madhe për PS4, Xbox One dhe PC. Shumica e kontentit që vjen në lojën free-to-play battle royale të…