Harry Styles mendohet të luajë në një film sekret të Marvel
Një thashethem i përhapur së fundmi sugjeron se Harry Styles do të luajë në një film të Marvel. Kjo gjë i ka emocionuar shumë të gjitha fansat. Njerëzit e pëlqejnë Harry dhe e pëlqejnë edhe Marvel, ndaj çfarë nuk ka…