Tag: Harry Kane

Harry Kane i Anglisë vjen në Fortnite
Harry Kane do të bëhet i disponueshëm për tu blerë në Fortnite këtë fundjavë, sëbashku me fillimin e Euro. Lojtari gjerman Marco Reus po bashkohet gjithashtu me lojën e Epic, dhe të dy do të vijnë me emocionet e zakonshme…