Tfue i kundërvihet Ninja për Harpoon Gun në Fortnite
Tfue dhe Ninja nuk merren vesh mirë me njëri-tjetrin dhe ky nuk është ndonjë lajm i ri për askënd. Me ardhjen e update v12.20 në Fortnite dyshja ka patur prapë një kontraditë. Që pas update-it në fjalë shumë lojtarë kanë…
Shikoni një mënyrë inovative për të përdorur Harpoon gun
Harpoon gun ka ndryshuar mënyrën se si lojtarët e shohin lojën Battle Royale. E prezantuar në update-in e Chapter 2, ajo është konsideruar si një nga armët më të forta të lojës, pasi ka aftësi të zhvendosë armiqtë dhe t'i…
Tfue shpjegon pse Harpoon Gun në Fortnite është shumë i fortë
Arma më e re e Fortnite i ka pëlqyer streamer-it Tfue ka pasur shumë gjëra për të thënë për veçoritë e reja që kanë ardhur në Fortnite Battle Royale dhe Harpoon Gun qe njëra prej tyre. Ylli i Twitch që…
Përshtypjet e para për Fortnite Harpoon Gun
Është e martë. Kjo do të thotë që Epic ka sjellë një update të ri për Fortnite. Lojtarët e Fortnite mund të habiten po të zbulojnë se një armë e re e quajtur Harpoon Gun është shtuar në lojë. Epic…
Leak: Harpoon Gun do të vijë së shpejti në Fortnite
Nëse burimi nga ka ardhur ky leak është i saktë, së shpejti Fortnite Chapter 2 do të shohë prezantimin e Harpon Gun. Pas ardhjes së update v11.10 në 29 tetor, Epic Games shtoi shumë gjëra të reja në filet e…