Tag: harley quinn

DC po planifikon vdekjen e Harley Quinn
Do të ishte e vështirë të gjesh një superhero që nuk ka vdekur dhe të kthehet në jetë të paktën një herë gjatë karrierës së tyre. Batman, Superman, Spider-Man, Green Arrow, Wolverine dhe Captain America kanë vdekur në një pikë…
Një bug me sfidat Harley Quinn në Fortnite po ju vjedh V-Bucks
Kini kujdes kur të bleni këtë skin! Me lançimin e filmit të ri Birds of Prey, Warner Bros. dhe Epic Games kanë bashkëpunuar sërish për të sjellë një skin ekskluziv në Fortnite. Në 6 shkurt, Harley Quinn erdhi në item…
Shfaqet skin i Harley Quinn & kozmetikat e Shën Valentinit në Fortnite
Update-i i fundit i Fortnite për Season 1 Chapter 2, v11.50, është live tashmë, dhe data miners kanë zbuluar një tufë skin-ash dhe kozmetika që do të vijnë Season 2 është vendosur të fillojë në 20 Shkurt, por para kësaj…
Shikoni trailerin e ri të Birds of Prey
Pas një ndarjeje të tmerrshme... Traileri i dytë i plotë i Birds of Prey të DC u postua të enjten, duke detajuar më mirë rikthimin në ekran të Dr. Herleen Frances Quinzel. Pasi u nda me Joker, Harley Quinn e…
Joker i Jared Leto nuk do të jetë pjesë e ‘Birds of Prey’
Duke konfirmuar atë që ne kemi supozuar prej kohësh tashmë, Joker i Jared Leto nuk do të jetë një pjesë e filmit Birds of Prey. Në një intervistë për Variety, ylli i Suicide Squad dhe së shpejti Birds of Prey,…