Tag: harley quinn death

DC po planifikon vdekjen e Harley Quinn
Do të ishte e vështirë të gjesh një superhero që nuk ka vdekur dhe të kthehet në jetë të paktën një herë gjatë karrierës së tyre. Batman, Superman, Spider-Man, Green Arrow, Wolverine dhe Captain America kanë vdekur në një pikë…