Ja çfarë pajisjesh përdorin lojtarët profesionistë të Fortnite
Një sondazh zbulon hardware-in e preferuar të lojtarëve profesionistë të Fortnite Për lojtarët e Fortnite të cilët duan të përmirësojnë aftësitë e tyre në PC, pajisjet e mira padyshim që janë të nevojshme. Edhe pse ato nuk mund ta bëjnë…
Tinder shton buton paniku për t’ju shpëtuar nga takimet e rrezikshme
Dhe ja ku vjen vërtetimi i profilit Tinder është padyshim aplikacioni më popullor për takime dhe ndërsa mund të jetë argëtues, ndonjëherë duke dalë vazhdimisht me të panjohur mund të jetë e rrezikshme. Për këtë arsye kompania shton disa veçori…
Leaks-at më të fundit të Galaxy S20+ tregojnë video 8K dhe ekran 120Hz
Një veçori 'single take' mund ta bëjë më të lehtë kompozimin e fotografive më të mira. Leaks-at për Galaxy S20 vazhdojnë të dalin, dhe të fundit mund të jetë një lajm i mirë nëse jeni të fiksuar me fotografitë. Informatat…
Amazon sjell hardware të reja që do ju çudisin
Nëse mendonit se Amazon do të sillte një diçka relativisht të vogël këtë vit për ju, e keni gabim, pasi gjigandi i teknologjisë ka sjellë një sërë produktesh të reja me çmime mëse të variueshme, të gjitha të dedikuara për…