Këto janë pamjet nga cirkuiti i ardhshëm i F1 2020, Hanoi
Kohët e fundit u zbuluan pamjet e para në lojën F1 2020 dhe tani studioja zbuloi pistën e dytë të lojës; Hanoi F1 2020 Hanoi Circuit, me qendër në zemrën e kryeqytetit të Vietnamit, "bashkon karakteristikat e një cirkuiti rrugor…