Tag: Halyna Hutchins

Alec Baldwin qëllon për vdekje anëtarin e ekipit në xhirimet e filmit të ardhshëm
Një incident që përfshin një armë zjarri mbështetëse ka lënë një anëtar të ekuipazhit të vdekur dhe një tjetër të plagosur në xhirimet e një filmi të ardhshëm që po xhirohej në New Mexico. Aktori Alec Baldwin besohet se ka…