Testimet publike të Halo 3 mund të fillojnë në qershor
Loja e ardhshme që do të vijë në Master Chief Collection. Debutimi i Halo 3, Master Chief në Xbox 360 ka rradhën për t'ju shtuar versionit PC të Halo: The Master Chief Collection dhe mesa duket pritja nuk do të…
Halo: The Master Chief Collection arrin menjëherë majat në Steam
Ajo ishte gjithashtu në Top 10 lojërat me më shumë lojtarë Halo më në fund ka bërë goditjen e madhe në PC duke lançuar The Master Chief Collection në Steam dhe Microsoft Store. Nëse kishte dyshime a do t'i pëlqente…
Halo: Reach do të lançohet në beta këtë muaj në PC dhe Xbox One
Master Chief Collection do të rritet akoma më shumë këtë muaj Halo: Reach do t'i bashkohet Halo: The Master Chief Collection në Xbox One dhe PC e tanimë Microsoft na ka dhënë dhe pamjet e para se si loja do…