Tag: halo infinite multiplayer

Halo Infinite multiplayer është live tani
Microsoft bëri një surprizë të madhe gjatë transmetimit të sotëm të 20-vjetorit për Xbox: Halo Infinite multiplayer është drejtpërdrejt tani. Fillimi i sezonit të parë të Halo Infinite multiplayer falas, Heroes of Reach, vjen shumë përpara nisjes së campaign, e…
Ja se si duket multiplayer i Halo Infinite
Më në fund loja më e fundit e serisë së famshme Halo rikthehet me një trailer të ri dhe më shumë detaje dhe kësaj here Halo prezanton gjithashtu edhe multiplayer e saj i cili na surprizoi pasi ishte falas. Gjatë…