Testimet publike të Halo 3 mund të fillojnë në qershor
Loja e ardhshme që do të vijë në Master Chief Collection. Debutimi i Halo 3, Master Chief në Xbox 360 ka rradhën për t'ju shtuar versionit PC të Halo: The Master Chief Collection dhe mesa duket pritja nuk do të…