Këto janë eventet dhe update-et e ardhshme të Overwatch
Ja çfarë rezervon e ardhmja për Overwatch. Kur vjen puna te Overwatch, Blizzard ka një zakon që ti ri-lançojë eventet sezonale të tij, si puna e Halloween Terror, Summer Games dhe Lunar New Year përshembull. Ardhja e këtyre eventeve gjithmonë…