Update 1.05 i PGA Tour 2K21 shton përmbajtje të Halloween
Për lojtarët e golfit, HB Studios ka shpërndarë update-tin e PGA Tour 2K21 1.05 së fundmi dhe kjo është për Halloween! Ka artikuj të rinj të personalizimit për MyPlayer dhe sa për detaje shtesë të ndryshimeve që kanë ardhur, mund…