Një lojë e re Half Life do të vijë, por jo ajo që prisnit
Half-Life: Alyx është një lojë e re që do të vijë në VR Një lojëe re Half-Life po zhvillohet nga Valve, sipas disa zërave, raporteve dhe leaks. Një dorëshkrim i bërë leak i një interviste të pablikuar (që tashmë është…
Shkrimtari i serive të Half-Life 2 rikthehet në Valve
Erik Wolpaw, një nga shkrimtarët e Portal, Portal 2, Left 4 Dead dhe të dy serive të Half-Life 2, rikthehet në Valve. Lajmi na vjen nga përdoruesi Trenchman në  Reddit dhe nga një i njohur i Valve i quajtur Tyler McVicker.…
Half-Life ka një përmirësim të ri, 19 vjet pas lançimit
Loja e parë revolucionare prej Valve-it, Half-Life, ka marrë një përmirësim të ri, pothuajse 19 vjet pas lançimit të saj në Nëntor të vitit 1998. Sigurisht që përmirësimi nuk është asgjë e madhe, por rregullon disa probleme që komuniteti kishte…