Half-Life: Alyx mund të vijë edhe në konsola
Studioja është e vetëdijshme se "shumë nga klientët e Sony do të duan ta luajnë Half-Life: Alyx në PS VR." Half-Life: Alyx mund të lançohet si një ekskluzive e PC në mars të 2020s, por nuk do të thotë që…
Valve thotë se ende ka shpresa për Half-Life 3
Valve e shokoi komunitetin e gaming këtë javë kur zbuloi Half-Life: Alyx, një lojë të re të serive të Half-Life për VR. Në fakt një lojë e re në seritë e Half-Life prej një dekade. Përgjithësisht loja duket shumë mirë,…
Half-Life: Alyx do të lançohet në 2020 dhe zhvillohet përpara HL2
Loja "flagship VR" e Valve, Half-Life: Alyx ishte paksa surprizuese kur u bë leak dhe u njoftua zyrtarisht para pak ditësh. Tani, zhvilluesi i saj, Valve, ka zbuluar detajet e plota për lojën PC. Pak a shumë ajo është një…
Valve konfirmon Half-Life: Alyx
Half-Life: Alyx është realisht loja e re VR e Valve. Half-Life: Alyx është konfirmuar. Pas shumë thashethemeve Valve konfirmoi  se loja e tyre VR është një perspektive e re në universin e Half-Life. Detajet e mëtejshme mbi të do të…
Një lojë e re Half Life do të vijë, por jo ajo që prisnit
Half-Life: Alyx është një lojë e re që do të vijë në VR Një lojëe re Half-Life po zhvillohet nga Valve, sipas disa zërave, raporteve dhe leaks. Një dorëshkrim i bërë leak i një interviste të pablikuar (që tashmë është…