Hades është loja më e mirë e 2020 në Steam
Tani që po mbyliim 2020, ka ardhur koha te shohim lojërat më të vlerësuara brenda platformës së Steam. Ndoshta nuk është çudi të gjejmë Hades në majë të listës, por ka edhe disa perla të fshehura të tjera brenda saj.…
Hades Early Access Preview
Hades është një hack-and-slash me ambjente dhe dizajn isometrike e krijuar nga Developer-at jashtëzakonisht të talentuar të lojrave Supergiant. Supergiant ka një histori të gjatë suksesi me lojëra si Transistor, Bastion dhe Pyre të cilat patën reagime shumë pozitive nga…
Loja e parë në Epic Store është Hades dhe është e disponueshme që tani
Supergiant Games, zhvilluesit e Bastion, Transistor dhe Pyre njoftuan lojën e tyre të ardhshme të quajtur Hades gjatë ceremonisë së The Game Awards mbrëmjen e shkuar. E bukura është se nga njoftimi kaloi direkt në lançim dhe u zbulua se…