fbpx
Hackers në Rainbow Six: Siege mund të ndryshojnë operatorin tuaj
Problemi i hacking në Rainbow Six: Siege sa vjen e përkeqësohet Kur has cheater në Rainbow Six: Siege, ata zakonisht janë duke përdorur një kombinim aimbot, wallhack dhe rutinash për DDOS, të cilat janë të gjitha mënyra shumë të drejtpërdrejta…
12 shtatori – Dita kur Hakimi do të jetë i ligjshëm
Kolegji AAB dhe Findbug po sjellin edicionin e pestë të konferencës HAKO për të MËSUAR, FITUAR dhe NDIHMUAR" Ne si shoqëri jemi shumë të varur në teknologji. Nga detyrat më të thjeshta deri tek ato më të rëndësishmet, ne ia…