Arma anti-troll më e mirë në GTA Online mund të merret tashmë
Siç thekson GameStar, Up-n-Atomizer, e cila u prezantua gjatë eventit Festive Surprise 2018, në të vërtetë nuk bën shumë dëme, por ka cilësi të tjera që e bëjnë atë një armë të paçmuar për të pasur me vete gjatë gjithë…
Riot Games ka fshehur një mesazh në anti-cheat të Valorant
Kompania duket të jetë në kërkim të hackers. Riot Games di se si ta përdorë imagjinatën për të gjetur talentet më të mira dhe për t'i rekrutuar ato. Për hackers dhe cheaters që janë mjaftueshëm të talentuar sa të kalojnë…
Tencent shpjegon sistemin e ri anti-cheat në PUBG Mobile
Tencent ka shkruajtur një letër për lojtarët e tij, duke ju adresuar komunitetit për shqetësimet ndaj hackers në PUBG Mobile. Teksa software-et e rinj për hacking avancojnë dhe numri i hackers në lojë vjen duke u shtuar, ka disa mite…
PUBG Mobile do të japë një ban 10-vjeçar për të gjithë hackerat
Tencent premton se do i gjurmojë të gjithë ata që bëjnë hack. Ankesat për hackers në PUBG Mobile janë gjithmonë në rritje. Shumë YouTuber-a të famshëm të PUBG Mobile, përfshirë Levinho, Rowdy Gaming dhe Ron Gaming kanë postuar video të…