Tag: Hacked

Twitch bie totalisht në duart e hackers
Një hacker anonim pretendon se ka zbuluar informacione nga gjithë serveri i Twitch, përfshirë source code dhe informacionin e pagesës së përdoruesit. Përdoruesi postoi një lidhje prej 125 GB për torrent me 4chan të Mërkurën, duke deklaruar se informacioni kishte…