Zbulohen detaje mbi Microtransactions dhe Gunsmith në Modern Warfare
Loja e ardhshme e Call of Duty, Modern Warfare mund të ketë microtransactions të klasifikuara si 'agresive'. Informacioni vjen nga një përdorues në Twitter (Hedex 115) që deklaron se ka të dhëna të brendshme nga zhvillimi i lojës. Ky është…