fbpx
Epic kërkon falje dhe rimburson blerjet e Gunner në Fortnite
Sot Epic solli një kafshë të re në item shop-in e lojës Fortnite të quajtur Gunner. Nëse e keni rastisur dhe ju është dukur i njohur, kjo është sepse ai është identik me Bonesy, qenin që erdhi si pjesë e…