3v3 Gunfight dhe më shumë do të vijnë në Modern Warfare
Infinity Ward ka krijuar një faqe në Trello ku mund të shikoni progresin e çdo update-i Infinity Ward postoi update-in e parë të madh të komunitetit për këtë vit dhe fansat e Call of Duty: Modern Warfare duhet të jenë…
Dr Disrespect do që të ndryshojë hartat Gunfight të Modern Warfare
Dr Disrespect nuk është shumë i kënaqur me mungesën e varietetit në hartat e tanishme të Gunfight në Modern Warfare dhe ka oruar një sërë sugjerimesh se si mund të bëhen disa ndryshime. Gunfight ka qenë një shtojcë e mirëpritur…
Gunfight 1v1 dhe 3v3 do të vijnë në Call of Duty: Modern Warfare
Deklarata vjen nga një drejtor i Infinity Ward 1v1 dhe 3v3 do të vijnë në Gunfight në Call of Duty: Modern Warfare. Kur u pyet nëse Infinity Ward kishte plane të zgjeronte mode-in popullor Gunfight përtej 2v2, drejtori i studios…
Gunfight Alpha 2v2 e CoD: Modern Warfare është live në PS4
Erdhi live më herët nga ç'pritej. Activision i habiti të gjithë fansat e Call of Duty, duke e sjellë Alpha-n 2v2 të Modern Warfare një ditë më herët. Kjo Alpha është tashmë live dhe ekskluzive vetëm për PS4. Ajo supozohej…
Pamjet e para të gameplay-it të Gunfight në Modern Warfare
Me zbulimin e gameplay-it të Modern Warfare 2019, loja do të futet në një vorbull edhe më të madhe hype-i, tani që streamer-at e Twitch përballen me demon e parë publike të lojës, duke zbuluar ndryshimet që të gjithë ne…