Gun Game ka ardhur në Call of Duty: Mobile
Ky mode vjen për një kohë të limituar Activision ka sjellë një tjetër mode klasik të Call of Duty në versionin mobile të lojës. Gun Game tashmë mund të luhet për një kohë të limituar në Call of Duty: Mobile.…
Një prej mode më popullorë në Call of Duty vjen në Fortnite
Gun Game, një prej mode-ve më popullorë në Call of Duty, do të vijë për një kohë të limituar në Fortnite Gun Game iu prezantua fansave të Call of Duty në 2010, si pjesë e Wager Matches në Black Ops dhe…