Rekordet botërore për vrasjet në Modern Warfare: Warzone
Që prej lançimit të Warzone kemi pasur shumë rekorde të reja në ketë lojë Që në daljen e parë të këtij mode në Call of Duty: Modern Warfare, Warzone ka patur shumë popullaritet dhe si çdo lojë tjetër edhe kjo…
PlayStation vendos rekord si brandi me shitjet më të mira në konsola
Guiness World Records e kanë njohur brandin e PlayStation si konsola me e shitur e të gjitha kohërave. Në një njoftim të bërë në Twitter, Sony konfirmoi se titulli 'best-selling' vlen për të gjitha shitjet e bëra në të katërta…